Woonzorg Elisabeth Stift

Comfortabele huur appartementen

Korte Impressie

Leef Omgeving en omgang

Midden in het leven
Rust en comfort maar toch midden in het leven staand en betaalbaar wonend en leven in een monumentaal pand te midden van een parkachtige omgeving. Veilig en comfortabel op een plek waar familie en vrienden u graag zullen bezoeken. Single of met partner leven in de vrijheid die u verkiest met eventuele ondersteuning binnen handbereik.

Comfortabele appartementen
In de appartementen, geschikt voor elke beurs, vindt u een optimaal woongenot verdeeld over woon – slaap – en badkamer. Iedere verdieping heeft zijn eigen ruime, gezellige woonkeuken.
Uw appartement is toekomstgericht, comfortabel en voldoet aan de geldende wooneisen.
U voert regie over uw eigen leven. Waar nodig zijn altijd gastvrouwen / heren in de buurt om assistentie te verlenen. Professionele zorg is binnen handbereik.
Een plek om trots op te zijn en een omgeving die u een veilig thuisgevoel bezorgt.

Wonen en Huren
De huren zijn dusdanig dat ze voor iedereen betaalbaar zijn. Zelfs is het mogelijk om huursubsidie aan te vragen. De huur van het standaard appartement begint bij € 640,00 het grote appartement wordt verhuurd vanaf € 720,00. Dit zijn all-in prijzen (huur, elektra, gas, water, servicekosten).
Voor voeding en bewassing draagt u zelf zorg, ondersteuning door de gastvrouwen/heren is natuurlijk mogelijk.

Centrale ligging
Waar het stadse leven van Kerkrade bijna om de hoek ligt. Theater, musea, winkels en het recent vernieuwde centrum met zijn markt en terrassen: ontmoetingsplekken waar oude vrienden, kennissen en familie elkaar tegenkomen of een praatje maken.
Bus – en treinstation zijn niet ver weg en de verbindingen van en naar WoonZorg Elisabeth zijn optimaal.

Privacy
WoonZorg Elisabeth Stift, een plek waar eenzaamheid wijkt voor privacy en waar wonen en leven in een monumentaal stukje Kerkrade bijzonder is. Midden in de natuur, in de rust van het lommerrijke groen. Waar de Anstelbeek kabbelend haar route door de tuinen en de weilanden van WoonZorg Elisabeth Stift volgt en waar stilte en sereniteit de omgeving bijzonder maken.

Inspannen en ontspannen
Schitterende wandelroutes leiden van en naar WoonZorg Elisabeth Stift en door de Anstelvallei
In de nabije toekomst zal er ook in de voormalige kapel een gezamenlijke fitnessruimte zijn met gerichte apparatuur en deskundig advies kan actief bewogen worden en nieuwe energie opgedaan . Inspannen en ontspannen samen alleen of samen met buren of vrienden: passief en actief genieten, u vindt het in uw nieuwe woonomgeving die van alle gemakken is voorzien en waar u alledaagse zaken als bijvoorbeeld de was verzorging kunt uitbesteden.
Zie verder op deze site voor al onze diensten.

Met z’n allen
Met z’n allen koken voor elkaar, gastvrouwen / heren en bewoners in de grote keuken. Vervolgens heerlijk samen dineren. Of laat u de maaltijd bereiden en maakt gebruik van de cateringservice voor een perfect diner.
Het ontbijt / broodmaaltijd maakt u zelf klaar in uw appartement of woonkeuken. Indien hierbij ondersteuning noodzakelijk is, dan is deze natuurlijk nabij.

Kortdurend verblijf
De mogelijkheid om kortdurend bij ons te verblijven bestaat. Door omstandigheden kunt u tijdelijk niet alleen thuis zijn en een beschermde omgeving is noodzakelijk.

Bij ons zijn twee appartementen ingericht voor kortdurend verblijf. Alles waar uw mantelzorger normaliter voor zorg draagt wordt door ons overgenomen. U verblijft bij ons op basis van all – inclusief
( verblijf, voeding, bewassing, meubilering, TV, internet, alarmering).
Indicatie voor dit verblijf wordt afgegeven door de Wet Maatschappelijke Ondersteunig oftewel Wmo.
De gemeente vergoed na positieve indicering de kosten. Aan de hand van uw inkomen wordt bepaald hoe hoog de eigen bijdrage is.
Maakt u geen gebruik van Wmo dan is kortdurend verblijf toch mogelijk, u betaald dan de kosten van het verblijf direct aan WoonZorg Elisabeth Stift.