Woonzorg Elisabeth Stift

Comfortabele huur appartementen

Eten en drinken

Warme maaltijd

Senioren en vooral alleenstaande senioren verwaarlozen vaak hun maaltijden. Vooral de warme maaltijd is van belang voor het lichamelijk en geestelijk welzijn.

Senioren koken maar incidenteel of helemaal niet. Koken en alleen je maaltijd nuttigen is ook niet prettig. Samen koken of voor een ander koken en samen de maaltijd nuttigen daarentegen is genieten van de maaltijd en gezellig samen zijn.

Vooral om dit genieten van de maaltijd en het gezellig samen zijn heeft WoonZorg Elisabeth Stift gekozen voor een woonkeuken per woonlaag. In deze woonkeuken, geschikt voor maximaal 8 bewoners, kunt u samen genieten van de warme maaltijd. Verder is de woonkeuken heel geschikt om samen activiteiten te ontplooien, samen onder het genot van een kop koffie een spelletje doen, de krant lezen, of gewoon lekker kletsen.

Wij hebben een cateraar die tegen een acceptabele prijs de warme maaltijden koel-vers levert.

Koel-vers betekent dat de maaltijden niet diepgevroren worden en dat er geen vreemde stoffen worden toegevoegd i.v.m. de houdbaarheid.

Per week hebt u de keuze uit 14 variaties.

Verder koken de gastvrouwen/heren regelmatig samen met de bewoners, u moet dan vooral denken aan maaltijden die de cateraar niet kan leveren. Frites met snacks, pizza, lasagne, pannenkoek, salades etc.

De gastvrouwen/heren zorgen voor een gezellig gedekte tafel. De sfeer tijdens het eten bepaald uzelf.

Onze cateraar is de firma Keldermann en middels deze link kunt u een kijkje nemen hun de keuken https://keldermann.uw-slager.nl

Voor de prijzen van de maaltijden zie: Omschrijving van de (woon) service.

Broodmaaltijden

De broodmaaltijden verzorgt u zelf, ondersteuning van de gastvrouw/heer is natuurlijk altijd mogelijk. De ingrediënten voor de maaltijd koopt u zelf bij de bakker, slager, supermarkt.

De mogelijkheid bestaat om al uw boodschappen bij supermarkt PLUS te bestellen. De boodschappen worden door PLUS gebracht zonder meerkosten.

U kunt natuurlijk zelf koffie/thee zetten in uw appartement.

In de woonkeuken staat ook een koffiezetapparaat, zodat u samen met uw medebewoners ook in de woonkeuken een kop koffie/thee kunt zetten